Főoldal >> Katalógus >> Választott termék >> Logopédiai vizsgálatok kézikönyve
Ma 2018. május. 23. szerda ,Dezső napja van.
Gyorskeresés
Menü
Szórejtő szófejtő
Szórejtő szófejtő
1.365,00Ft
Hírek

Kedves Megrendelőink és Látogatóink!

Akció: Fejlesztő Pedagógia folyóirat CD-k egységáron bruttó: 1000 Ft/db!

Fontos: megrendelés esetén egy automatikus választ kapnak, hogy webáruházunkba beérkezett a megrendelés.

Átutalás esetén a megrendelésről számlát készítünk, megmérjük a súlyát és közöljük e-mailben, hogy az átutaláshoz milyen adatot kell feltüntetni, illetve mennyit kell utalni. Az utalás után ajánlott küldeményként postázzuk a könyveket a számlával.

A csekkes fizetés esetén (a számla elkészítése alapján) postázzuk a csekket és a befizetés után ajánlott küldeményként postázzuk a könyveket a számlával.

Webáruházunkban számtalan játékos fejlesztő füzetet, pedagógiai, gyógypedagógiai, fejlesztőpedagógiai szakkönyvet kedvező áron rendelhet!

Szülők, pedagógusok találhatnak játékos fejlesztő füzeteket óvodásoknak, kisiskolásoknak,szakkönyveket tanulási zavarral, olvasás, írás, számolási problémákkal küszködő gyermekek/tanulók számára.
Választott termék

Ha ide kattint nagyobb lesz a kép

Logopédiai vizsgálatok kézikönyve

Juhász Ágnes (szerk.)
Logopédia

Kézikönyv és melléklet együtt!
A logopédus tevékenységének két alaptípusa a diagnosztizálás és a terápia. A helyes diagnosztizálás érdekében vizsgálatok sorát végzi el, információkat gyűjt, hogy reális véleményt alkothasson a logopédia kompetenciájába tartozó problémák természetéről, súlyosságáról, okairól. Ezzel teremti meg a legmegfelelőbb kezelés alapját. A kötet fejezetei a különböző beszédhibák és részképességzavarok feltárására irányuló logopédiai vizsgálatokat mutatják be. A kötet szerves részét képező, tasakban elhelyezett, kivehető mellékletek és a képanyag a vizsgálatokhoz szükséges űrlapokat, vizsgálólapokat és képeket tartalmazzák.
Kód: 1000471
Bruttó: 8.500,00 Ft
Megjelenítve 1-től 1-ig (Összesen 1 termék)
Szimpatikus tárhely :)
Szilveszteri cikkek