Főoldal >> Katalógus >> Választott termék >> Logopédiai vizsgálatok kézikönyve
Ma 2015. május. 25. hétfő ,Orbán napja van.
Gyorskeresés
Menü
Egyéni fejlesztési terv
Egyéni fejlesztési terv
315,00Ft
Hírek

Kedves Látogatóink!

Webáruházunkban számtalan játékos fejlesztő füzetet, pedagógiai, gyógypedagógiai, fejlesztőpedagógiai szakkönyvet kedvező áron rendelhet!

Szülők, pedagógusok találhatnak fejlesztő füzeteket, szakkönyveket,  tanulási zavarral, olvasás, írás, számolási problémákkal küszködő gyermekek számára.

Főiskolai, egyetemi, továbbképzési pedagógiai szakkönyvek széles választéka kapható.

Kapható a gyermekek által kedvelt Logico primo keret és a hozzá tartozó fejlesztő füzetek, valamint a Logico piccolo keret a füzetekkel!

Várjuk megrendeléseiket a teljes készlettel!Választott termék

Ha ide kattint nagyobb lesz a kép

Logopédiai vizsgálatok kézikönyve

Juhász Ágnes (szerk.)
Logopédia

Kézikönyv és melléklet együtt!
A logopédus tevékenységének két alaptípusa a diagnosztizálás és a terápia. A helyes diagnosztizálás érdekében vizsgálatok sorát végzi el, információkat gyűjt, hogy reális véleményt alkothasson a logopédia kompetenciájába tartozó problémák természetéről, súlyosságáról, okairól. Ezzel teremti meg a legmegfelelőbb kezelés alapját. A kötet fejezetei a különböző beszédhibák és részképességzavarok feltárására irányuló logopédiai vizsgálatokat mutatják be. A kötet szerves részét képező, tasakban elhelyezett, kivehető mellékletek és a képanyag a vizsgálatokhoz szükséges űrlapokat, vizsgálólapokat és képeket tartalmazzák.
Kód: 1000471
Bruttó: 8.400,00 Ft
Megjelenítve 1-től 1-ig (Összesen 1 termék)
Szimpatikus tárhely :)
Szilveszteri cikkek