Főoldal >> Katalógus >> Választott termék >> Logopédiai vizsgálatok kézikönyve
Ma 2015. július. 3. péntek ,Kornél napja van.
Gyorskeresés
Menü
Íráselemek gyakorlása
Íráselemek gyakorlása
945,00Ft
Hírek

Kedves Vásárlóink!

Technikai okok miatt a megrendeléseket július 3-án tudjuk feldolgozni. A befizetett könyvek postázása is július 3-án történik.

Webáruházunkban számtalan játékos fejlesztő füzetet, pedagógiai, gyógypedagógiai, fejlesztőpedagógiai szakkönyvet kedvező áron rendelhet!

Készségfejlesztő- és képességfejlesztő könyvek, főiskolai, egyetemi, továbbképzési pedagógiai szakkönyvek széles választéka kapható!

 Választott termék

Ha ide kattint nagyobb lesz a kép

Logopédiai vizsgálatok kézikönyve

Juhász Ágnes (szerk.)
Logopédia

Kézikönyv és melléklet együtt!
A logopédus tevékenységének két alaptípusa a diagnosztizálás és a terápia. A helyes diagnosztizálás érdekében vizsgálatok sorát végzi el, információkat gyűjt, hogy reális véleményt alkothasson a logopédia kompetenciájába tartozó problémák természetéről, súlyosságáról, okairól. Ezzel teremti meg a legmegfelelőbb kezelés alapját. A kötet fejezetei a különböző beszédhibák és részképességzavarok feltárására irányuló logopédiai vizsgálatokat mutatják be. A kötet szerves részét képező, tasakban elhelyezett, kivehető mellékletek és a képanyag a vizsgálatokhoz szükséges űrlapokat, vizsgálólapokat és képeket tartalmazzák.
Kód: 1000471
Bruttó: 8.400,00 Ft
Megjelenítve 1-től 1-ig (Összesen 1 termék)
Szimpatikus tárhely :)
Szilveszteri cikkek